Присъедини се!

DEOS_Stani_Edin_ot_Nas

Какво е необходимо, за да бъда член на ДЕОС?

Трябва да си пълнолетен, да приемаш нашите ценности, както и Устава и да имаш много желание, свободно време и активност.

Каква ми е далаверата да стана член на ДЕОС? Какво ще получа?

Всички в ДЕОС сме доброволци – искаме не да вземем, а да дадем. Сред нас и сега има много експерти и професионалисти в различни области, някои високо платени. Всички обаче работим безплатно за общата ни кауза – защото тя е да променим България.

Ок, но каква тогава да е мотивацията ми?

Желанието да определяш сам активно живота си в желаната от теб посока, да променяш към по-добро средата, в която учиш, живееш или децата ти израстват. Да не оставяш на някой друг да избира и решава вместо теб. Да влияеш върху решенията и политиката на ДЕОС – и сам да бъдеш част от тази политика и решения. Да срещнеш още много други хора, които мислят като теб. Да откриеш, че не си сам, не си единственият нормален – и да видиш как силата на многото работѝ и осмисля живота ни. Да намериш най-после адекватно политическо представителство – и да работиш за идеите си. Има и още. При всеки от нас е различно.

Добре, а какво се очаква от мен като член на ДЕОС?

– да харесваш и споделяш в социалните мрежи позициите и статусите на ДЕОС;

– да се отзоваваш и участваш в публичните събития на ДЕОС в твоето населено място;

– да помагаш с организацията на събития или дейности;

– да работиш много по време на кампания за избори, в които ДЕОС участваме с листи и кандидати;

– да помагаш на партията със средства – като плащаш редовно членския си внос, правиш дарения или убеждаваш свои познати, приятели или роднини да помогнат на ДЕОС със сума съобразно своите възможности;

– да имаш куража да излезеш пред другите с името си, като ДЕОС човек;

– да се забавляваш, докато правиш всичко това.

Има ли още нещо, което трябва да знам?

Да. Запознай се с позициите, които застъпваме по принципни въпроси и становищата ни по актуални теми. Харесай официалната ни Фейсбук страница – там ще намериш много и актуална информация в реално време какво правим. Имаме Twitter, Google+, YouTube канал и собствено мобилно приложение – за Android и iOS.

Накрая остана само още едно нещо, но пък то е най-важното.

Името на ДЕОС идва от това, че сме дейни. Бъди деен и ти. Ела в ДЕОС!

Използвай онлайн формата, за да се запишеш. Членството възниква след изпращане на потвърждение от страна на Управителен съвет на ДЕОС, като последният си запазва правото мотивирано да откаже изготвянето на такова. 

Виж каква грижа полагаме за личните данни

Трите имена (задължително)

ЕГН (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефон

Постоянен адрес

С изпращането на тази форма изразявам волята си да стана член на ДЕОС и декларирам липса на обстоятелства по член 2.1 от Устава

Share