26 февруари 2017 | Избори 2017

Чавдар Арсов, 23 МИР, София: Промяната е възможна

Здравейте приятели,

Пред нас е много важен момент за България. В края на март предстоят парламентарни избори, чрез които можем да променим пътя, по който върви отечеството ни. Сега имаме шанс да изберем дали децата ни ще живеят в държава, в която всички са равни пред закона или в такава, в която по-силният определя правилата. Сега е моментът да изберем дали искаме да живеем в държава, в която всички имат равен шанс за реализация или в такава, в която олигарси определят реализацията ни.

Номиниран съм за депутат от 23 МИР – София в коалиция „Движение Да, България“ от квотата на партия „ДЕОС“ и вярвам, че „Движение Да, България“ е шанс за всички нас.

Решен съм да работя за каузата да реформираме България, за да изкореним корупцията, да създадем подходящ бизнес климат за инвеститори и местни предприемачи и не на последно място, за да посеем семето на толерантността в обществото ни.

В годините назад минах през много перипетии – и в спортната си кариера, и в сферата на предприемачеството, която развивам сега. Зная, че промяната не е невъзможна…, но също така зная и че е необходимо първо да посегнеш към нея. Заради това приех и номинацията за депутат, защото трудностите, през които минах, не ме спряха, напротив, помогнаха ми да съм човекът, които съм днес и сега съм готов да се боря за една по-добра България, за България, която иска да тръгне по правилния път!

Share