Подкрепи ДЕОС с дарение!

 

DEOS_Darenie_Deinost_BG

ДЕОС се финансира единствено от даренията на своите членове и симпатизанти. Именно заради това искаме да помолим и теб да подпомогнеш дейността ни, като ни дариш парична сума по своя преценка.

Лесно е, можеш да го направиш

а) с банков превод към сметката ни в УникредитБулбанк, IBAN BG79UNCR70001522149323, BIC UNCRBGSF, получател ПП ДЕОС или 

 

б) в PayPal на адрес paypal@deos.bg или с бутона „Donate“ (можеш да използваш регистрацията си в PayPal, а ако нямаш такава – да използваш кредитната си карта)

 

paypal

 

като бутонът „Subscribe“ позволява и месечни вноски, чийто размер определяш в падащото меню, и за които ще сме ти особено признателни


Monthly amount


 

в) в ePay с КИН 1847581037 или с платежната форма (можеш да използваш регистрацията си в ePay, а ако нямаш такава – да използваш кредитната си карта; по подразбиране е заложена сума от 50 лева, но можеш да я промениш в по-ниска или дори по-висока преди да натиснеш „потвърди плащането“)

 

Описание Сума
Дарение ПП ДЕОС BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки


г) на каса на EasyPay – клиентският идентификационен номер (КИН) на ПП ДЕОС е 1847581037 – не забравяй да запишеш трите си имена, ЕГН и адрес при плащането или да ни ги пратиш на info@deos.bg заедно с номера на превода.

А след дарението?

Молим те да имаш предвид, че законът позволява само на физически лица да извършват дарения към политически партии. Дарения от юридически лица сме длъжни и ще връщаме обратно. Молим те също така да ни пратиш своите три имена, ЕГН и адрес на info@deos.bg, когато ползваш банков превод, PayPal, ePay или EasyPay. Те са ни необходими, защото Законът за политическите партии (ЗПП) не позволява анонимните дарения. Личните ти данни при нас са сигурни

Решиш ли да ни преведеш повече от 420 лева (или съответната равностойност в друга валута) на един път, то отново имаме молба към теб – да попълниш, подпишеш, сканираш и ни пратиш тази декларация за произход на средствата на info@deos.bg. Отново, това е законово изискване, чието неспазването ще ни донесе глоба от 3 000 до 15 000 лева.

В ДЕОС сме напълно прозрачни – за получените дарения и направените разходи водим отчет, който публикуваме на сайта си всеки месец.

Благодарим ти!

Share