3 април 2014 | ДЕОС Работи

Ние сме ДЕОС

gavrilНие не Ви обещаваме последен валс, защото не смятаме, че политиката е танц, а още по-малко последен.

Ние не Ви обещаваме сполука за България, защото сме наясно, че сполука за България ще има само тогава, когато всеки един от нас е успял.

Ние няма Ви се разсърдим и да спрем да общуваме с вас, когато ни критикувате, защото смятаме че политиката е диалог, а не монолог.

Ние не Ви обещаваме, че ще оправим България за 800 дни, защото знаем че празните обещания водят до сегашното ни положение.

Ние не участваме в обръчите от фирми, опасали и обрали България, а всеки един от нас е успял, на работното си място или във собствения си бизнес.

Ние не спекулираме с национализма и не ходим въоръжени на работа, а сме за толерантно гражданско общество, в което всеки етнос, вероизповедание или социална група има свободата, гарантирана от конституцията на Република България.

“Ние не питаме какво държавата направи за мен, ние питаме какво аз направих за моята държава” (*Цитат на Джон Ф. Кенеди)

Ние не сме просто политическа партия, НИЕ сме “АЗ И ТИ” – ЗАЕДНО.

ЗАЩОТО ЗАЕДНО МОЖЕМ И ЩЕ УСПЕЕМ. ЗАЩОТО САМО ЗАЕДНО ЩЕ ПРОМЕНИМ БЪЛГАРИЯ. НЕКА Я ЗАВЕЩАЕМ НА НАШИТЕ ДЕЦА – ЧИСТА И СВЯТА!

За ДЕОС – Гаврил Димитров

 

Share