20 март 2017 | Избори 2017

Кандидатите на ДЕОС: 29 МИР – Хасково

Здравейте, аз съм Иван Господинов.

Отгледан и образован съм в град Хасково, което противно на общите очаквания е едно от нещата, за които съм най-благодарен в живота си. Затова и се опитвам да поддържам връзка с това място, въпреки  че по-малките български градове не са предпочитана среда за развитие на младите хора. Самият факт, че възпитанието и образованието ми са ме превърнали в човека, който съм и са ми позволили да изучавам философия в Германия, а по-късно и образователни науки в Шотландия, е достатъчно показателен за потенциала на всички по-малки населени места в България – страна, която сме свикнали да подценяваме.

Затова и чувствам дълг да се ангажирам с политиката по начин, който може да допринесе за развитието на родния ми град. Затова и на последните местни избори се кандидатирах за кмет на Хасково от Движението за европейско обединение и солидарност (ДЕОС). Защото смятам, че политическата ангажираност на всеки гражданин е условие за работеща демокрация, която не се дърпа от конците на корупцията.

Инвестирал съм огромна част от живота си в изграждането на личния капацитет да разбирам и да решавам образователни проблеми. В професионален аспект съм учител по немски език и философия, като съм твърдо решен да използвам опита, който съм придобил чрез квалификациите си, за да спомогна извършването на системна реформа в образованието, която да придържа България към сигурно икономическо и европейско развитие. До момента, в който „Защо се върна в България?“ не се превърне в глупав въпрос, защото наистина ми е омръзнало да ми го задават.

 

Гласувайте за Иван Господинов в 29 МИР – Хасково с номер 16 (коалиция „Движение Да, България!“) и преференция за номер 2!

 

 

Здравейте, аз съм Симон Френгюл Зенопян от град Хасково. Завършил съм ТУ-София през 2010 г. След това започнах работа в търговска фирма, занимаваща се с машини за хранително-вкусовата промишленост. От 1 година освен работата в фирмата отворих и заведение за бързо хранене в града.

Моята причина да вляза в битката за България от името на ДЕОС:

Трябва някой да каже на хората, че животът на всички може да се подобри и то в не толкова големи срокове, и да покаже как. Ние в ДЕОС знаем как.

Трябва някой да покаже на хората, че с парите от техните данъци не се случва нищо полезно и ползотворно за държавата.

Трябва някой да се бори с фиктивността в държатава във всичките й форми. Полицията е фиктивна, прокуратурата е фиктивна, здравеопазването е фиктивно, образователната система е фиктивна, велоалеите са фиктивни.

Трябва някой да се заеме с нещата не за да се облагодетелства с пари или власт, а за да направи така, че те да се случват в полза на хората.

Трябва някой да контролира системата да работи нормално, а не да вдига глоби, данъци и такси без каквато и да е обосновка.

Има много нередности, навсякъде в държавата и аз мисля че мога да се преборя с тях.

 

Гласувайте за Симон Зенопян в 29 МИР – Хасково с номер 16 (коалиция „Движение Да, България!“) и преференция за номер 4!

 

 

Здравейте, аз съм Димитър Инджов от Хасково. Професионалната ми сфера са бизнес консултирането и международните отношения.

Моите причини да вляза в битка за България от името на ДЕОС са:

През последните осем години, прекарани в САЩ и Франция, съм се опитвал да си отговоря на въпроса защо България не е по-близо до тези държави като доходи и социални нагласи. Отговора, който съм получавал от всяко едно място, било то основна икономическа теория, независими политически анализатори, базирани във Вашингтон, американския търговски посланик за Източна Европа, главни икономисти на Световната банка, винаги е бил един и същ – корупция. Кандидатурата ми за депутат от „Да, България“, „Зелените“ и „ДЕОС“ е възможност да използвам знанията и опита си, за да бъда част от промяната, от която народът ни така силно се нуждае.

 

Гласувайте за Димитър Инджов в 29 МИР – Хасково с номер 16 (коалиция „Движение Да, България!“) и преференция за номер 6!

 

Share