13 март 2017 | Избори 2017

Кандидатите на ДЕОС: 23 МИР – София

 

 

Здравейте, аз съм Адриан Найденов Илиев от град София.

По професия съм адвокат, занимавам се с договори, дружества, информационни технологии. Юридически експерт съм в Конфедерацията на труда „Подкрепа“. Арбитър в Националния институт за помирение и арбитраж. Учредител съм на Фондация „Интерактивна България“, както и на сайтовете www.Advocati.org и www.SwitchFree.eu.

Моите причини да вляза в битката за България от името на ДЕОС са:

 

Гласувайте за Адриан Илиев в 23 МИР – София с номер 16 (коалиция „Движение Да, България!“) и преференция за номер 12!

 

 

 

Здравейте, аз съм инж. Татяна Петрова Иванова от град София.

Занимавам се с бизнес-мениджмънт.

Никога не съм имала намерение да се занимавам с политика, но по един или друг начин политиците се занимават с всеки от нас ежедневно и се справят ужасно. Ако искаме нещо да се промени, всички заедно трябва да положим усилия, за да го променим.

 

Гласувайте за Татяна Иванова в 23 МИР – София с номер 16 (коалиция „Движение Да, България!“) и преференция за номер 14!

 

 

Здравейте, аз съм Александър Драгомиров Петров, на 41 г. от град София.

Сферите ми на интереси са Интернет технологии, свободен софтуер, издателска дейност, фотография.

Завършил съм Софийската математическа гимназия с профил физика. По-късно се дипломирах като инженер по Компютърни системи от Техническия университет – София. Баща съм на едно дете.

Работил съм дълги години като Web разработчик и съм участвал в някои от най-популярните български Интернет проекти през годините. Имам дълъг опит като предприемач. Бил съм лектор и организатор на множество технологични конференции и форуми за иновации. Имам дългогодишен опит в книгоиздаване и издателски технологии. Участвал съм в разработването на първия специализиран български проект за електронни книги и самопубликуване. Създател и инициатор съм на проекти и събития, свързани с развитие и популяризиране на фотографията в България.

Моите причини да вляза в битката за България от името на ДЕОС са:

Гласувайте за Александър Петров в 23 МИР – София с номер 16 (коалиция „Движение Да, България!“) и преференция за номер 20!

 

Здравейте, аз съм Чавдар Радославов Арсов от град София.

Професионалната ми сфера са спортът, недвижимите имоти и туризма.

Моите причини да вляза в битка за България от името на ДЕОС са:

Пред нас е много важен момент за България. В края на март предстоят парламентарни избори, чрез които можем да променим пътя, по който върви отечеството ни. Сега имаме шанс да изберем дали децата ни ще живеят в държава, в която всички са равни пред закона или в такава, в която по-силният определя правилата. Сега е моментът да изберем дали искаме да живеем в държава, в която всички имат равен шанс за реализация или в такава, в която олигарси определят реализацията ни.

Издигнат съм за депутат от 23 МИР – София в коалиция „Движения Да, България“ от квотата на партия ДЕОС и вярвам, че „Движение Да, България“ е шанс за всички нас.

Решен съм да работя за каузата да реформираме България, за да изкореним корупцията, за да създадем подходящ бизнес климат за инвеститори и местни предприемачи и не на последно място, за да посеем семето на толерантността в обществото ни.

В годините назад минах през много перипетии – и в спортната си кариера, и в сферата на предприемачеството, която развивам сега. Зная, че промяната не е невъзможна…, но също така зная и че е необходимо първо да посегнеш към нея.

Заради това приех и номинацията за депутат, защото трудностите, през които минах,не ме спряха, а напротив – помогнаха ми да съм човекът, които съм днес и сега съм готов да се боря за една по-добра България, за България, която иска да тръгне по правилния път!

Гласувайте за Чавдар Арсов в 23 МИР – София с номер 16 (коалиция „Движение Да, България!“) и преференция за номер 21!

Share