10 март 2017 | Избори 2017

Кандидатите на ДЕОС: 14 МИР – Перник

 

Здравейте, аз съм Вихрен Георгиев Матев от град Перник. Професионалната ми сфера са Интернет и Информационните технологии.

https://www.linkedin.com/in/vihrenm/

Моите лични причини да съм кандидат на ДЕОС:

Преди 20 години, след тежката Виденова зима реших да инвестирам образованието и професионалния си опит в чужбина. Мислех си, че след 10-15 г. България ще се „оправи“ и аз ще се върна наготово в нея.

Резултатът беше лош. По-лош, отколкото можех да си представя.

Прибрах се, придобил опит и самочувствие. Бях работил в една от най-големите американски компании. Знаех, можех, исках да кажа как!

Намерих обаче България вече „оправена“ от бивши агенти на ДС и пладнешки разбойници от различни партии, които се бяха намърдали по всички етажи на властта. Намерих народа си обезверен, оглупял, озлобен, съсипан, напускащ родината си и остаряващ.

Тогава разбрах: Няма как нещата да се оправят сами! Трябва да се даде организиран отпор на мафията, превзела държавата. Докато все още е възможно! Трябва да дадем отпора, без който безпомощно ще гледаме излитащите самолети, от които безпомощно ще ни гледат нашите собствени деца.

Да, България! Затова се прибрах! Дайте ми възможност да ви върна Държавата, защото трудно ще намерите по-прекрасна от нашата страна!

 

Гласувайте за Вихрен Матев в 14 МИР – Перник с номер 16 (коалиция „Движение Да, България!“) и преференция за номер 1!

 

 

Здравейте, аз съм Аделина Тодорова Иванова от град Перник. По образование съм психолог, завършила съм СУ „Климент Охридски“. Консултант съм на деца и възрастни в областта на психичното здраве. Имам голям опит в работата с изоставените деца, родители и приемни семейства.

Избрала съм да следвам пътя на подкрепата за развиване на потенциала на децата. Вдъхновявам ги за каузи срещу насилието над хора и животни.

Активно участвам като обучител на екипи в процеса на деинституционализация в страната, както и като супервайзер. Била съм част от екипи на неправителствения сектор, като  „Дневен младежки център 16+“ за работа с деца на улицата в гр.София.

Дълги години изразявам гражданската си позиция и адресирам сериозни въпроси към местната власт, свързани с подобряване на социално-битовите условия за живот в квартал със смесено население в Перник. Тези ми действия намериха място и чрез инициативите на създаденото от нас Сдружение „Активни за Перник“. За мен най-важно е не просто да търсим, а да създаваме смисъл.

Участвам като кандидат на ДЕОС като човек с доказана гражданска позиция. Подкрепям осъзнатата активност на хората за участие в собствената им промяна.

 

Гласувайте за Аделина Иванова в 14 МИР – Перник с номер 16 (коалиция „Движение Да, България!“) и преференция за номер 7!

 

Share