9 март 2017 | Избори 2017

Кандидатите на ДЕОС: 10 МИР – Кюстендил

 

Здравейте, аз съм Валери Георгиев Леков от Кюстендил.

Моите причини, за да вляза в битката за България са няколко.

Първата е, че от години се въртим в омагьосан кръг, манипулират ни и ни лъжат. Все наши – псевдоуправляващи, които си избираме и които влизат в политиката с цел забогатяване.

Втората ми причина – омръзна ми да бъда манипулиран, лъган и най-близките ми хора да живеят в чужбина.

Третата – когато се случи нещо трагично, държавниците се появяват на място, пред медии и камери изказват съпричастност, снимат се, обещават и си отиват. С това се изчерпва държавността им. От друга страна се започва едно всенародно дело – есемеси, БЧК, концерти, събиране на левчета от бедняците, благотворителност от богаташите и т.н. (За болните деца също няма държавна политика – чака се „Българската Коледа“ и в почти всеки магазин се слага кутия за събиране на средства за лечение на поредното детенце.) За трагедии като последната в Хитрино също се събират стотинки от все по-изнемогващия българин.

Е, защо и докога този българин ще си избира управляващи, които от една страна не могат да разделят купа сено на две магарета, от друга – влизат в политиката с една-единствена цел – да крадат и да трупат богатства? Влизат с цървулите, излизат милионери. И с наводненията, и с пожарите, и с взривовете в заводи, срутвания в мини, и с катастрофите по пътища и тунели, и с какво ли не друго, все има замесен някой покровителстван от велики властници. С участието или безучастието на държавниците.

Животът ни премина хей така – едни ни ограбиха, други експериментираха тъпанарщината си върху нас. Като се тръгне от масовата приватизация, та до ден днешен – все ни лъжат и ограбват. Градят щастието си върху нашето нещастие.

Да, те все някога ще си платят, но кой ще ни върне ограбения живот? Кой ще върне децата ни от чужбина? Кой ще изтрие сълзите на хората, загубили близки в наводнения, пожари, взривове…

И всички ние стоим безучастно – гласуваме и след това псуваме.

Та, ето за това е време да се поразгневим!

 

Гласувайте за Валери Леков в 10 МИР – Кюстендил с номер 16 (коалиция „Движение Да, България!“) и преференция за номер 4!

 

Share